lash&brow-lift

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Käytössäni on Lash Loversin Quick Lash & Brow lift tuotteet. Suosittelen tulemaan käsittelyyn ilman ripsiväriä tai kulmatuotteita, mutta pystyn myös tarvittaessa ne poistamaan ennen käsittelyn tekemistä. On myös suositeltavaa olla kastelematta ripsiä ja kulmia 24 h käsittelyn jälkeen. 

Katso ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi hinnasto tästä.

Ripsien kestotaivutus eli Lash Lift

Ripsien kestotaivutuksella saadaan omiin ripsiin lisää kaarevuutta ja näyttävyyttä. Taivutuksen kesto riippuu omien ripsien määrästä ja niiden kasvuvaiheiden pituuksista. Suosittelemani uusintaväli käsittelylle on noin 8 viikkoa, tällöin jo suurin osa ripsistä on vaihtunut uusiin, eikä uusi käsittely rasita tarpeettomasti vanhoja ripsiä. Muotteja taivutukseen löytyy useampaa eri mallia, joten jokaisen ripselle löytyy varmasti sopiva. Taivutuksen yhteydessä ripset värjätään ja niihin levitetään öljynaamio. Kestotaivutus ei estä ripsivärin käyttöä, ja ripsistä saakin vielä näyttävämmät ripsivärin kanssa.

Kulmien laminointi eli Brow Lift

Kulmien laminoinnilla, eli Brow Liftillä, saadaan luotua vaikutelma tuuheammista kulmakarvoista. Kulmakarvat käsitellään permanenttiaineella, jolloin niiden muotoa saadaan muokatuksi. Kulmat harjataan aina hieman yläviistoon omiin karvoihin verrattuna, ja samalla kaikki pienimmätkin karvat saadaan esille. Kulmiin laitetaan kiinnitysaine, joka jättää kulman siihen muotoon mihin se on harjattu. Lopuksi kulmat värjätään ja niihin levitetään mm. keratiinia sisältävä öljynaamio. Kulmat eivät tunnu käsittelyn jälkeen kovilta, vaan samalta kuin aiemminkin, nyt ne ovat vain muotoiltu haluttuun muotoon.

Kotihoito kulmien laminoinnin jälkeen

Kulmien laminoinnin jälkeen kulmat pysyvät muodossaan paremmin hyvällä kotihoidolla.  Yön aikana sekaisin menneet kulmakarvat saa takaisin oikeaan asentoon kevyesti harjaamalla. Minulta saat mukaasi harjan tätä varten. Kulmiin voi myös aamuisin harjata kevyesti kulmageeliä, jolloin ne kestävät entistä paremmin uudessa muodossaan. Tästä on hyötyä varsinkin silloin, kun laminoinnin vaikutus on karvojen vaihtumisen takia alkanut jo vähentyä. Kulmakarvojen mahdollista kuivuutta voi hoitaa ripsi-&kulmaseerumilla, joka antaa kulmille kaivattua kosteutta.

Lash&brow-lift ennen ja jälkeen

Ennen Jälkeen